1917

Η ιστορία μας ξεκινά το 1917

Η ενασχόλησή μας με την καλλιέργεια της ελιάς ξεκίνησε το 1917, όταν ο προπάππους μας, Αθανάσιος Νικολόπουλος, φύτεψε τα πρώτα μας ελαιόδεντρα. Πρωταρχικός σκοπός του ήταν η κάλυψη της ετήσιας ανάγκης της οικογένειας για ελαιόλαδο.

1974

Βήμα Βήμα

Οι ελαιώνες επεκτάθηκαν σε γειτονικά κτήματα που παρέμεναν ανεκμετάλλευτα και δέντρα που είχαν ολοκληρώσει το φυσικό κύκλο της ζωής τους αντικαταστήθηκαν με νέα, αποκλειστικά Κορωνέικης ποικιλίας. Η καλλιέργεια γίνεται πλέον ακολουθώντας τους σύγχρονους κώδικες ορθής γεωργικής πρακτικής, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα του ελαιόλαδου και συγχρόνως την προστασία του περιβάλλοντος.

2012

Η γέννηση του Αρμακάδι

Το 2012, η ​​τέταρτη γενιά αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση και πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Εισάγουν νέες συσκευασίες, χρησιμοποιώντας γυάλινες φιάλες, και σχεδιάζουν νέες, μοντέρνες ετικέτες που αντιπροσωπεύουν και αντικατοπτρίζουν την υψηλή ποιότητα του ελαιολάδου.

2023

Μεράκι και πάθος

Με το ίδιο μεράκι και πάθος που είχαν οι πρόγονοί μας, εγγυόμαστε πως κάθε ένα από τα προϊόντα μας που φτάνουν στο οικογενειακό σας τραπέζι, θα σας προσφέρουν γεμάτες γεύσεις, πλούσια αρώματα και όλες τις θρεπτικές αξίες της μεσογειακής διατροφής.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.