Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας θα συμμετάσχει στην 82η διεθνή έκθεση ‘’GREEN WEEK BERLIN’’ η οποία θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο του Βερολίνου (Messe Berlin), από 20 έως 29 Ιανουαρίου 2017.

Η διεθνής έκθεση GREEN WEEK, αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο, για τα τρόφιμα, τη γεωργία και την κηπουρική. Είναι μια έκθεση στην οποία κανείς μπορεί να συναντήσει μια τεράστια ποικιλία από διεθνείς σπεσιαλιτέ, τοπικά προϊόντα και γαστρονομικές λιχουδιές.

Η εταιρεία μας θα βρίσκεται στο Aίθουσα 6.2A, στο περίπτερο 118a.

Η έκθεση απευθύνεται σε εμπόρους και σε καταναλωτές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από τα περίπτερα των εκθετών.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας, η επίσκεψή σας στο περίπτερό μας, προκειμένου να δοκιμάσετε τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, να συζητήσουμε και να απολαύσουμε τη μοναδική εμπειρία που μόνο μια τέτοια έκθεση μπορεί να προσφέρει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, επισκεφτείτε το website:  www.gruenewoche.com  ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

igw_logo_col_jpg-1